Обавештење – састанци стручних већа

Сутра, 11. јануара 2022. одржаће се састанци стручних већа онлајн у 10 часова.

  • Предлог термина и начина одржавања школских такмичења (препорука је да се селекција изврши најпре на одељењским такмичењима како би се избегла масовност на школским такмичењима уколико се такмичење одржава уживо; приликом планирања стручно веће треба да испланира две варијанте реализације будући да се не зна каква ће епидемиолошка ситуација бити у тренутку одржавања такмичења; приликом планирања  потребно је да се стручно веће упозна са стручним упутством о одржавању такмичења – у прилогу);
  • Израда полугодишњег извештаја о раду стручног већа (посебан део извештаја треба да буду нереализоване активности са образложењем зашто нису реализоване).
  • Предлог активности стручног већа на основу извештаја о самовредновању (Биљана Миленковић послаће вам извештај о самовредновању. Стручно веће треба да у писменој форми предложи активности за унапређивање рада за оне сегменте које су приликом самовредновања слабије оцењени. Ове предлоге стручно веће ће образложити уживо од понедељка представницима тимова за самовредновање и о за безбеђивање квалитета и развој школе на основу распореда који ће вам бити послат).

Термин за Педагошки колегијум добићете накнадно.

Рок за полугодишње извештаје је 17. јануар 2022. (измена у односу на претходно обавештење).

Молимо вас да пратите обавештења.