Постављање планова – дељене фасцикле

Поштоване колеге,

у даљем тексту вам шаљем упутство како да поставите планове.

Систем функционише тако што сам са свима вама поделио фасцике које само видите ви и ја посебно. Фасцикле сам делио на основу ваших мејлова. Чије мејлове нисам имао ја сам искористио мејлове које сте користили за гугл учионице и то су они који се завршавају са @desankamaksimoviccokot.edu.rs. Свима је стигао мејл који вас обавештава да вам је одобрен приступ дељеној фасцикли. Ако некоме није стигао нека провери на управо онај о коме говорим и који се завршава на @desankamaksimoviccokot.edu.rs.

Вама треба да стигне мејл као на следећој слици.

Након тога када га отворите изгледа овако.

Кликом на отвори улазите директно у дељену фасциклу и у њој можете одмах да поставите све планове и документа која су битна за вас, на начин који ће у даем тексту бити описан.

До дељене фасцикле такође можете прситупити:

  1. Уђете на ваш мејл преко кога вам је подељена фасцикла и кликнете на дугме са девет квадратића ако на слици.

2. Након тога изаберете гугл дикс, ако на слици

3.Након тога Вам се отвара гугл диск и тражите дели се са мном као на слици.

У ток тренутку вам се отвара исти фиолдер до ког сте могли да дођете и директно из јејла који вас позива на дељену фасциклу.

Постављање документа иде на следећи начин.

  1. Кликнете на Ново

2.Након тога на отпремање датотека и изаберете датотеку тј. планове које желите да додате.

3. Након тога кликом на Опен сте поставили планове које стручна служба може да погледа.

То је било то, уколико неком није стигао позивни мејл за дељену фасциклу нека се јави да решимо. У наредна пар дана ћете добити и дељене фасцикле за одељења и разреде у којима предајете како би могли да додајете Планове ИОП-а и докемнта битна за то одељење.

У ову дељену фасциклу моћете да отворите подфасциклуу којој можете да псотављате битне ствари нпр. уверења о стручном усавршавању и сличне ствари.

Срдачан поздрав, Филип Клаин.