Обавештење

Обавештење

Поштоване колеге,

Молимо Вас да данас до 17 часова пошаљите захтеве Филипу, сви ви који сте закључили оцене а немате довољан број оцена, због Интернета или неког другог разлога, како би Филип откључао налоге и како би уписали оцене које недостају, а биће одговорено и на оне захтеве који су јуче поднети. Молимо Вас да захтеве пошаљете до 17 часова и одмах унесете оцене које недостају.

У складу са Правилником о оцењивању ученика о основном образовању и васпитању, ученик се оцењује најмање четири пута у полугодишту, а ако је недељни фонд часова обавезног предмета, изборног програма и активности један час најмање два пута у полугодишту.

Ученик који није оцењен најмање четири пута из обавезног предмета и изборног програма други страни језик у току полугодишта, односно најмање два пута у току полугодишта уколико је недељни фонд обавезног предмета, изборног програма и активности један час, не може да се утврди закључна оцена, изузев у случају када због угрожености безбедности и здравља ученика и запослених није могуће оценити ученика потребан број пута.

Измене и допуне Правилника о оцењивању у основној и средњој школи, донете крајем претходне школске године и даље су на снази, а односе се на број оцена које ученик треба да има у току полугодишта.