Обавештење

Поштоване колеге,

Друго полугође почиње у понедељак, 18.1.2021. и то по моделу који се примењује од првог септембра- комбиновани модел наставе, по А варијанти. Групе ученика не треба мењати. Потребно је да о овоме обавестите ученике и да проверите да ли има ученика који ће наставу пратити искључиво онлајн и обавестити педагоге.

 Део првог часа у понедељак сваки предметни наставник треба да посвети епидемиолошкој ситуацији и превенцији ширења вируса COVID 19. Одељењске старешине на првом ЧОС-у такође треба да разговарају са ученицима на ову тему и подсете их на примену прописаних епидемиолошких мера за спречавање ширења инфекције (ношење маски, држање дистанце, дезинфекција руку итд).

Одељењске старешине треба да информишу родитеље да ће попуњене књижице са полугођа дати ученицима тако да ових дана треба попунити књижице, а ко их није још увек преузео може то да учини у канцеларији директора.

Подсећамо вас да је у другом полугођу обавезно коришћење школске Гугл учионице (Филип вам је раније послао упутство и кодове), а распоред звоњења, дежурство наставника и недељна задужења наставника су као на почетку школске године.

У прилогу вам шаљемо важећи распоред часова (часови који су означени зеленом бојом држе се онлајн) и упутсво за наставнике и одељењске старешине.

A

B

uputstvo