Обавештење – снимање часова

У наставку је мејл који смо добили од Школске управе. Потребно је да током сутрашњег дана (четвртак, 3. 9. 2020) пошаљете Манди тражене податке уколико сте заинтересовани.

ДИРЕКТОРУ ШКОЛЕ

Поштовани,

Молимо Вас да до петка, 04.09.2020. године, Школској управи Ниш доставите имена наставника који су заинтересовани за снимање часова наставе који се емитују путем Јавног медијског сервиса Србије и чине Базу часова. Уз име наставника наведите и предмет.

Основна школа

Први циклус образовања (разредна настава): Српски језик, Математика, Енглески језик, Свет око нас, Природа и друштво, Музичка култура, Ликовна култура

Други циклус образовања (разредна настава): Српски језик, Математика, Енглески језик, Техника и технологија, Информатика и рачунарство, Историја, Географија, Биологија, Физика и Хемија

Средње школе

Општеобразовни предмети: Српски језик и књижевност, Математика, Историја, Географија, Биологија, Физика и Хемија

Наставници ће добити Упутство за припрему и снимање часова и имаће подршку задуженог супервизора. Наставници се опредељују за снимање часова у школи (специјализоване учионице, кабинети, радионице) или за самостално снимање часова уз употребу рачунарског програма.

Наставницима треба рећи да се планира плаћање ове активности, да ће се снимљени часови уважити у поступку за стицање звања (уместо опсервације часова у школи) и да ће се ангажовање рачунати као стручно усавршавање.

Срдачан поздрав,

Драган Гејо, руководилац ШУ Ниш