Обавештење у вези са организацијом рада од септембра

Поштоване колеге,

С обзиром на нови допис Министарства просвете, код нас ће се променити неки сегменти организације рада. Будући да још увек нисмо добили Посебан програм наставе и учења, прецизну сатницу (распоред звоњења), као и распоред часова, добићете када нам Министарство пошаље поменути документ јер без њега је немогуће прецизније испланирати рад.

За сада можемо да вам дамо следеће информације за које се надамо да се неће променити, а то зависи искључиво од тога каква ће нам евентуална нова упутства слати Министарство.

  • У допису сте добили распоред часова који ће важити за млађе разреде који се деле у две групе који ћемо и ми поштовати (изузев евентуално времена почетка наставе).
  • Када су старији разреди у питању, битна је измена да ће понедељком, средом и петком у школу ићи прве групе свих одељења, а уторком и четвртком друге групе свих одељења. Наредне недеље ће бити обрнуто. Такође, за старије разреде настава ће у Мрамору, Чокоту и Новом Селу почињати у исто време. Ово знатно олакшава организацију рада (распоред ће бити једноставнији, нећете морати да радите у две групе у истом дану и сл).