Обавештење за све

Поштоване колеге,

  • Оперативне планове за следећу недељу треба да пошаљете Манди и педагозима, Јелени и Гаги, до понедељка, 23.3.2020.године до 11 сати (и у будуће сваки пут до понедељка у исто време). Молим вас да водите рачуна о томе да  планови  неће бити исти као за ову недељу, јер сад имамо слање домаћих задатака преко сајта. За планове користити ону последњу табелу коју вам је Манди послала.
  • Треба да водите рачуна да темпо објављивања наставног материјала треба да прати дневни распоред часова тако да буде обрађено онолико наставних јединица колико је било часова те недеље (поједини наставници немају довољно број часова на сајту колико би требало да буде за ову недељу).
  • Руководиоци стручних већа треба да пошаљу Манди и Гаги ко је од наставника задужен, за који предмет и разред  да објави материјал на сајт, како бисмо пратили да не дође до неког пропуста
  • За ученике којима се материјал шаље поштом: предметни наставници шаљу материјал у ворду одељенском старешини, а он обједињује и шаље секретару на мејл да би секретар лакше одштампао и послао. Ученици којима се задаци шаљу поштом, треба да врате тестове и остале материјале поштом или лично, у школу ( обавестити их о томе, дати адресу школе ).

Драгана Леповић Стефановић