Смс сервис за похвале и пријаве ученика

Поштоване колеге наставници и стручни сарадници,

подсећам вас да наш дневник има додатак којим можемо слати похвале и опомене родитељима путем смс обавештења.

УСКОРО ЋЕ БИТИ СВЕ АКТИВНО И ЗА НИЖЕ РАЗРЕДЕ!!!

У наставку следи детаљно корисничко упутство за овај сервис.

  1. Пријава на систем

Дневнику тј. овом сервису се можете пријавити тако што на страници https://desankamaksimoviccokot.edu.rs/dnevnik.php укуцате: 

корисничко име: prijava

лозинка: prijava2020 

ЛОЗИНКА ЈЕ ЗА СВЕ НАСТАВНИКЕ ИСТА!!!

До дела за пријаву (слика испод) се може доћи укуцавањем адресе у претходној реченици или одете на сајт школе и са десне стране се налази сличица „Десанкин дневник“ која Вас кликом на њу води на ову страницу за пријаву. На мобилним телефонима можете поставити иконицу на почетни екран. (Објаснићу када се видимо у школу – питајте 😉 ).

1

2. Одабир одељења

Након пријаве на систем требате одабрати одељење у коме се налази ученик чијем родитељу желите да пошаљете поруку(слика испод). Након одабира одељења кликните на дугме „Прикажи ученике“.

5

3. Одабир предмета, ученика и поруке.

Након одабира одељења излистаће Вам се списак ученика тог одељења и опције за одабир предмета и поруке коју ћете послати родитељу.

Како би исправно послали поруку морате одабрати предмет, поруку и чекирати ученике за које то хоћете да урадите. То може бити један , два… или сви ученици.

7

4.Слање порука

Након одабраних свих опција поруке ћете послати на дугме „Пошаљи“ и као резултат ћете добити текст свих порука са именима ученика које сте послали.

9

Срдачан поздрав, Филип Клаин