Вршњачки тим и Парламентарци ОШ “Десанка Максимовић“ Чокот Организују хуманитарну акцију за спортисте са инвалидитетом и осталим лицима са хендикепом дана 10.10.2019.године

У оквиру Дечије недеље и Недеље спорта, ми, ученици старијих разреда повели смо хуманитару акцију за помоћ спортистима инвалидима и особама са хендикепом. Предлог је прихваћен и подржан од стране руководства школе, наставника и учитеља. У организацију целокупне манифестације укључени су многи наставници који су нам помогли. Направили смо беџеве које ћемо продавати присутним гостима и посетиоцима. Цена је симболична, 30 динара, ко жели може и више да приложи.

Одлучили смо да спојимо лепо и корисно, те смо дан за централну приредбу млађих разреда спојили са пријатељском утакмицом старијих разреда и трибином. Очекујемо велику посећеност и од стране родитеља, па се надамо успешној продаји беџева. Молимо све своје наставнике, разредне старешине, учитеље и учитељице, да своју децу и њихове родитеље упознају са нашом идејом и подрже наш труд и жељу да се остваримо као хуманитарци!

 Купите беџ и дајте свој допринос, будите и Ви хумани !

 

                                                                                 Парламентарци и Вршњачки тим

aaa