Важно обавештење – обуке за остваривање нових програма

Поштоване колеге,

У 2019. години је планиран наставак обука за остваривање нових програма наставе и учења у општем образовању. Завод за унапређивање образовања и васпитања ће, уз подршку школских управа, наставити са реализацијом обука пошто се предвиђене циљне групе учесника пријаве за одговарајућу обуку.

Пријављивање за одговарајући програм обуке се обавља лично, попуњавањем упитника који је доступан на следећој адреси https://goo.gl/forms/HnYpK4jBygdFbIrF3.

Пријављивање за обуку се обавља путем линка најкасније до 31.01.2019. године.

Додатна питања у вези са пријављивањем за обуку заинтересовани могу поставити на следеће адресе ivan.savic@zuov.gov.rs, olivera.todorovic@zuov.gov.rs.

Као смерницу ко треба да се пријави, а на основу података којима располажемо и упутства које смо добили од ЗУОВ-а, направљен је списак учитеља, наставника и стручних сарадника наше школе који су означени као циљне групе које треба да похађају обуку (списак се налази у прилогу предвиђеном за штампање). Списак је оквиран, с обзиром на то да у овом тренутку не можемо са сигурношћу знати каква ће подела (нарочито у старијим разредима) бити следеће године.

Препоручујемо такође да наставници физичког васпитања и технике и технологије који су претпрошле године  били на обуци за програм за пети разред (дакле, пре периода мај-август 2018. који се помиње), треба да на горе поменуте мејл адресе (ivan.savic@zuov.gov.rs, olivera.todorovic@zuov.gov.rs) поставе питање да ли треба да се пријаве и за ову обуку с обзиром на то да није прецизирано да ли се ради о истој обуци.

Поред овог обавештења, на школске мејлове ће вам бити прослеђен и оригинални мејл који је школа добила у вези са поменутим обукама.

Оба прилога треба одштампати и ставити на огласну таблу.

VAZNO OBAVESTENJE – OBUKE      Obuke – spisak