ОГЛЕДНИ ЧАС ЕНГЛЕСКОГ ЈЕЗИКА – WE LIKE BEES

Пошто су се уз помоћ наставника информатике и рачунарства, Филипа Клаина, створили технички услови, наставница Лидија Крстић коначно је могла да својим ученицима првацима приреди дуго обећавано изненађење. Огледни час енглеског језика одржан је у одељењу 1-2 у Новом Селу 28. априла 2017. и био је знатно другачији од уобичајених. Окосница часа био је рад ученика на паметној табли. Прваци су по ПРВИ пут имали прилику да слажу слагалице тако што су прстићима померали елементе по паметној табли. Слике које су склапали биле су илустрације речи које су учили, а односиле су се на пчеле и њихов значај за људе и целокупан живот на планети. Тако су се и прваци на свој начин бавили темом заштите животне средине којој је била посвећена цела недеља.
Ђаци-прваци су били одушевљени и требало им је јако мало времена да прихвате и заволе нови начин рада, па су исказали жељу да и њихова учионица има паметну таблу. Надамо се да ће им се жеља остварити у скоријој будућности!
Наставници који су присуствовали часу имали су прилику да виде да и најмлађи ученици здушно прихватају савремену технологију. То ће им бити подстрек да своје часове обогате модерним наставним средствима кад год су у прилици.

https://youtu.be/L9JIOnts8lQ