Квиз „Игра и знање“

Крај тематске недеље посвећене Русији обележио је квиз, у коме су учествовали представници свих одељења старијих разреда и који су имали прилике да, поред знања о руској географији, историји, књижевности, језику, традицији, музици, ликовном стваралаштву, спорту, науци,  покажу и способности у решавању ребуса, асоцијација, укрштеница, склапању слагалица, погађању тајновитих личности, препознавању песама са руском тематиком, плесању уз руску музику.
Жири, сачињен од наставника, стручних сарадника  и представника Ученичког парламента, будно је пратио колико учесници знају, али и оцењивао њихову креативност.
Док је жири сумирао резултате, Александра Младеновић (7-4) одушевила је публику и такмичаре певајући  чувену руску песму „Каљинка“.
Најуспешнија екипа била је „зелена“ екипа коју су сачињавали Катарина Станковић (5-3), Невена Јоцић (6-2), Вељко Станковић (7-1) и Богдан Миленковић (8-4).
Будући да су екипе за сваки тачан одговор добијале по бомбону, сви такмичари могли су  на крају да се погосте освојеним „поенима“ и тако осете колико је знање слатко и корисно.

[Best_Wordpress_Gallery id=“75″ gal_title=“Квиз“]