Obuka pregledača – 16. i 17. jun

Poštovana/i,

Prosleđujemo obaveštenje RUK o obuci pregladača:

——————————————–

По календару активности, обука прегледача ће почети 16.06.2022. године од 8:00 сати и трајаће без прекида до 17.06.2022. године у 20:00 сати. То значи да ће сваки прегледач моћи да се упозна са начином функционисања апликације за прегледање са било које локације и у време које му одговара. Прегледање се може вршити преко рачунара, таблета и мобилног телефона. 

На административном делу портала у секцији упуства постављено је видео упутство за прегледаче које траје око 8 минута. Прегледачи треба да се улогују, погледају упутство и пробају све функционалности које су описане у упутству. Приликом обуке није циљ да се задаци правилно оцењују (то прегледачи свакако знају да раде) већ да се упознају и пробају све функционалности апликације.

Током обуке прегледају се задаци из математике и матерњег језика (само српски) без обзира за који језик односно предмет за који прегледач испуњава услове дефинисане од стране директора.

Минимални број прегледаних задатака током обуке по прегледачу је 150.

Након завршене обуке, најкасније до суботе, 18.06.2022. године до 12:00 сати, попуните анонимну анкету која се налази на следећем линку: https://forms.gle/e9vJD6aKh91CDwB46

Координаторски тим.

——————————————–

Dodatne napomene:

 

 

Potrebno da ovo obaveštenje dostavite svim nastavnicima iz Vaše škole koje ste predložili za pregledače.

Unapred hvala,

Okružna komisija za Nišavski upravni okrug