Издвојено одељење у Мраморском Потоку

Школска зграда у Мраморском Потоку се налази на почетку овога насеља. Школске  1987/1988. године се почела је настава у новој  школи. Грађена је од  чврстог материјала и  смештена је у ограђеном травнатом дворишту  у коме има доста простора за одржавање  часова физичког васпитања  и других   ваннаставних  активности. У целој згради  грејање  је још увек на чврсто гориво (пећ на дрва и угаљ). То је сада лепа зграда са доста добрим   условима за рад. Школа има две  учионице, мини кухињу и трпезарију, мокри чвор за  ученике и наставнике, канцеларију и велики хол.
Издвојено одељење у Мраморском Потоку је четвороразредна школа са два комбинована одељења. У  једном  комбинованом одељењу, поред два разреда  комбинацију чини и  предшколска  група. Настава се одвија само у преподневној смени. Ученици наше школе су из Мраморског Потока и Александрова који на часове свакодневно долазе аутобусом.
Без обзира на специфичности које има настава у Мраморском Потоку то се не одражава на њен квалитет те с поносом истичемо да наши ученици  постижу изузетан успех у учењу, али и у лепом и добром понашању.

[Best_Wordpress_Gallery id=“50″ gal_title=“Мраморски поток“]

Очување животне средине